Psycholoog bedrijven en instellingen

Psycholoog inhuren op ZZP basis voor bedrijven en instellingen…

Voor organisaties en instellingen ben ik in te huren op ZZP basis. Ik heb ervaring en expertise op het gebied van kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Ook heb ik veel gewerkt met volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking.

 

Verder ben ik bedreven in het doen van persoonlijkheidsdiagnostiek en intelligentieonderzoek. Qua behandeling ben ik sterk in cognitieve gedragstherapie. Ook kan ik EMDR behandelingen geven aan kinderen, jongeren en volwassenen.

 

Tot slot kan ik workshops of trainingen voor teams verzorgen, bijvoorbeeld in de jeugdzorg of verstandelijk gehandicapten zorg. Hierbij kunt u denken aan:

Hechtingsproblemen
Methodisch Werken
Kernkwadranten
Ontwikkelingsleeftijden en Autisme.
Het begeleiden van seksualiteit in verstandelijk gehandicaptenzorg.

Neem contact op per mail voor meer informatie over mogelijke samenwerking en tarieven.